Gura Portitei - locul unde marea si lacul isi dau intalnire intr-un peisaj feeric

Gura Portitei este un sat pitoresc asezat intre Marea Neagra si Lacul Golovita, din Delta Dunarii.
Acest loc superb a devenit o alternativa pentru Vama Veche, fiind recunoscut ca una dintre cele mai frumoase si linistite destinatii turistice din Romania.
Sursa: www.guraportitei.ro
Aici se poate ajunge numai cu vaporul de la Jurilovca, judetul Tulcea, acest loc retras fiind atestat documentar pe harti din anul 1710.
Daca va doriti o vacanta de neuitat, intr-un loc linistit si unde marea este la o aruncatura de bat, atunci Satul Eden este locul potrivit.
Sursa: www.zepelintour.ro
Satul Eden, fiind primul sat de vacanta din tara noastra, clasificat la categoria de trei stele, va asteapta cu 160 de locuri de cazare.
Aceasta zona face parte din rezervatia biosferei Delta Dunarii.
Exista posibilitati de cazare diverse, atat pentru cei care doresc confort, respectiv sunt 15 vile de trei stele. Dar si cei care urmaresc o vacanta cat mai aproape de natura, pot alege cazarea intr-una de cele 77 de casute de lemn care sunt asezate pe plaja.
Sursa: www.travelsplendid.ro
Nu trebuie ratate delicioasele preparate de peste, care sunt "la mama lor acasa", si care sunt principale atractii ale acestui loc.
Pe langa posibilitatea de a face plaja si a inota in deplina voie, puteti face si excursii organizate pe Delta, sa inchiriati barci cu motor, ski jet sau hidrobiciclete.
Asadar, retineti ca puteti descoperi la Gura Portitei frumusetea ravisanta a Deltei Dunarii cu fauna sa salbatica cat si linistea Marii Negre intr-un adevarat paradis natural.


Sursa: www.inromania.info

tendenz.ro
lensa.ro
pentruanimale.ro
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro