Apusul de soare la Trei Ape - judetul Caras-Severin

Lacul Trei Ape se afla in depresiunea Garana, la o distanta de 37 km de Resita, judetul Caras-Severin.Venind cu masina din Resita, veti trece  prin localitatile Secu, Valiug, Brebu Nou si Garana.
In aceasta zona superba de munte, se gasesc la un loc Muntii Banatului, Muntii Godeanu, Muntii Tarcu si Muntii Cernei.
sursa: www.cazarelanoi.ro
Clima este continental moderata, cu precipitatii care ajung la 700 mm/mp in zonele joase si pot ajunge la 1400 mm/mp in Muntii Godeanu.
Trei Ape este o zona ideala pentru relaxare si incarcarea bateriilor. Puteti sa respirati aer curat si sa faceti drumetii si popasuri pe diverse trasee care sunt bine marcate.
Pentru iubitorii de schi este bine de stiut ca iarna pot veni linistiti in aceasta zona cu climat montan.
De asemenea vara, turistii care doresc o vacanta cu adevarat in mijlocul naturii pot alege sa vina cu cortul deoarece aici exista zone amenajate special pentru camping.
sursa: www.cazarelanoi.ro
Cei care sunt in cautarea distractiei si a zgomotului, ar fi bine sa stie ca Trei Ape nu e locul potrivit, dar in schimb cei care vor relaxare si desprinderea de rutina cotidiana, sunt norocosi pentru ca se vor indragosti pe loc de aceasta zona linistita.
sursa:www.cazarelanoi.ro
Daca veniti la Trei Ape, trebuie neaparat sa vedeti un apus sau un rasarit de soare, privelistea fiind extraordinara. Lacul Trei Ape va ofera posibilitatea sa practicati inotul, agrementul nautic, dar si pescuitul care este la fel de placut pentru iubitori.
sursa: www.cazarelanoi.ro
tendenz.ro
lensa.ro
pentruanimale.ro
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro