Doua saptamani cu bicicleta prin Olanda

Andrew a petrecut doua saptamani calatorind cu bicicleta prin Olanda, explorand fiecare colt al acestei tari fascinante. Desi nu avea o bicicleta de ultima generatie, acest lucru nu l-a impiedicat sa traiasca o experienta de neuitat.
O Bicicleta Simpla, Dar Eficienta

Bicicleta lui Andrew era una simpla, customizata dupa preferintele sale. Nu era un model scump de la o firma de renume, ci una accesibila oricui, echipata cu o sa confortabila. Aceasta dovedeste ca nu echipamentul este cel mai important intr-o astfel de aventura, ci omul si dorinta sa de a explora. Andrew ne arata ca poti descoperi minunatiile lumii chiar si cu mijloace modeste.
Olanda: Țara Pitorescului si a Infrastructurii pentru Biciclete

Olanda este renumita pentru infrastructura sa excelenta pentru biciclete. Hartile si indicatoarele pentru ciclisti sunt peste tot, ceea ce inseamna ca nu ai nevoie de o harta pe hartie. Pe drum, Andrew a intalnit zone usor inundate, dar care erau totusi accesibile. A ales sa campeze in mini-campinguri, cu preturi intre 7,50 si 15 euro pe noapte, care includeau adesea si dusuri fierbinti. Aceste campinguri nu necesita rezervare in avans, fiind foarte numeroase si adesea neavand site-uri web sau numere de telefon.
Experiente si Anectode Amuzante

In timp ce pedala prin Olanda, Andrew a observat o curiozitate culturala: daca porti casca de protectie, localnicii olandezi te vor considera german si iti vor adresa glume in germana. Aceasta este doar una dintre micile anecdote care fac parte din farmecul calatoriilor pe bicicleta.
Traversarea Frontierei in Germania

Pentru a ajunge in Germania cu trenul din statiile olandeze apropiate de granita, Andrew a folosit automate de bilete verzi ale Deutsche Bahn (DB). Totul poate fi rezervat usor acolo, inclusiv in limba engleza. Pentru bicicleta, a fost nevoie de un bilet de o zi, in valoare de 5,50 euro, plus un bilet pentru destinatia sa. Daca pretul calatoriei depaseste 60 de euro, Andrew recomanda achizitionarea unui bilet "Quer Durch Land", care este o afacere buna pentru grupuri de 2 pana la 5 persoane, permitandu-le sa calatoreasca nelimitat intr-o zi in Germania, cu exceptia trenurilor IC si ICE.
Concluzie

Calatoria lui Andrew prin Olanda ne aminteste ca adevarata aventura nu depinde de echipamente scumpe sau de planuri elaborate. Cu o bicicleta simpla si dorinta de a explora, poti descoperi frumusetea lumii si poti trai experiente memorabile. Aceasta este esenta spiritului de aventura: sa vezi lumea nu prin prisma echipamentului pe care il ai, ci prin ochii curiozitatii si dorintei de a explora.

Sursa: Facebook

tendenz.ro
lensa.ro
pentruanimale.ro
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro